Friday, Sep 10th

Last update:08:28:04 PM GMT

You are here:

2010 Sağlık Bakanlığı 4/b Alım Çalışmaları

e-Posta Yazdır PDF

Sağlık Bakanlığı 4/b Alım Çalışmaları Hakkında Yeni Bilgi

Bakanlığımızın Tedavi Hizmetleri Genel Müdürlüğünün 10/02/2010 tarihli ve 5634 sayılı yazısında; 2010 yılı içerisinde Taşra Teşkilatında hizmet veren 1. Basamak ve                 2. Basamak Sağlık Kurum ve Kuruluşları ile Ağız ve Diş Sağlığı Merkezlerinde çalıştırılmak üzere 13.12.1983 tarihli ve 181 sayılı Sağlık Bakanlığı’nın Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararnamenin Ek 3’üncü maddesi hükümleri uyarınca, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesine göre ücretlerini döner sermaye ve genel yönetim bütçesinden karşılanmak suretiyle sözleşmeli personel alımının düşünüldüğü bildirilmiştir. Bu bağlamda;

1- 1. ve 2. Basamak kurumların üstlendikleri rolleri de dikkate almak suretiyle ek bina yapımı, yeni hizmete açılan ve açılması planlanan birimler ile mevcut hastane ve hastanelerin yeni yapılan binalarına taşınmalarındaki hizmet, her türlü kapasite artırımı, tıbbi cihaz sayıları, hasta sayıları, kurumun yeni doğan, KVC vs. özellikli faktörlerin göz önünde bulundurularak (Yataklı Tedavi Kurumlarına ait personel talebinin kurum Baştabibi, İlimiz genelinde hizmet veren Toplum Sağlığı Merkezleri ve bağlı Sağlık Evlerine ait personel planlamasının Aile ve Toplum Sağlığı Şube Müdürlüğü ve Acil Sağlık Hizmetlerine ait planlamanın ise Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürlüğü sorumluluğunda)  ekli form üzerinde belirtilmesi gerekmektedir.

2- Personel talebinizin tespitini kurum PDC sayılarını dikkate almaksızın belirleyiniz. Diğer taraftan kurumların ücretleri döner sermaye bütçesinden karşılanmak suretiyle yaptıkları personel taleplerinin, merkezi bütçeden yapılan taleplere kıyasla Bakanlığımızca daha öncelikli düşünüldüğü geçmiş dönemlere ait yerleştirmelerden anlaşılmaktadır. Bu itibarla, personel ihtiyacınızın karşılanmasını öngördüğünüz bütçe türünün tespitinde, söz konusu bu uyarının da dikkate alınması gerekmektedir.

3- Yapılacak personel talep sayılarınızda daha sonradan herhangi bir iptal veya değişiklik yoluna gidilemeyeceği, ayrıca süresi içerisinde yapılmayan personel talepleri Bakanlığımıza bildirilemeyecektir.

4- Söz konusu personele ihtiyacı olmayan ve bundan dolayı planlama yapmayan kurumlar da üst yazı ile “personel ihtiyacı olmadığını” belirteceklerdir.

5- Yukarıda açıklanan tüm bu hususlar çerçevesinde yapacak olduğunuz personel talepleriniz, ekte gönderilen form üzerinde belirtilerek kurum Baştabibi/Şube Müdürü tarafından Onaylandıktan sonra, önce …………………… Bu e-Posta adresi istek dışı postalardan korunmaktadır, görüntülüyebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir adresine e-mail olarak, üst yazı ve ekleri ile birlikte de en geç 19/02/2010 tarihinde Müdürlüğümüz Personel Şubesine (Atama Birimi) gönderilecektir

| adult forum | adult forum | mp3 forum | adult forum | Acık Ögretim | Vbulletin Destek | turk adult | Adult İndir | Mp3 İndir | Divx İndir | Oyun İndir |

Bu haberi paylaş

Yorumlar  

0 #4 servet 2010-04-05 10:28
1996mezunuyumsağ lıkmemurlugu65a ldım14senedirbekliyo rummezardamısağ lıkcıolacağız
Alıntı

0 #3 mürsel 2010-03-08 17:13
kardeşlerim herhalde yanlış anlamışsınız sizleri ösym degil valiler atayacak her vali bulundugu yerde atama yapacak ac olana ekmek yok genede zengin olan ekmegi yiyecek 10 yıldır atanmamışız bu yılmı atanacagız allah tııbisekreterle rin hakını bakandan alırda kurtuluruz bu bakandan bizdemi taş atalım görmüyormusun bu tıbbisekreterle ri torpil yok diyorsun benim bıranşımı başkası işetiyor bende ona bakıyorum kac sefer taşaron firmayada baş vurdum alınmadım sebebi ise bizden degilsin la kardaşım sizden degilsem muslumanım
Alıntı

0 #2 gulusan 2010-03-07 23:22
ya ne zaman olacak bu atama 19 subatta calısma bıtıyo dedıler üstünden 1 hafta gectı tarım bakanlığı hemen yapıyo bızım bakanlık ne yapıyo zaten 2009-8 atamalarında madur edıldık bı an once yapsınlar ama osym calısanlara tercıh sayfası acmasında bızımde yuzumuz gulsun artık bı zahmet
Alıntı

0 #1 asude21 2010-02-25 11:23
ne zaman olcak bu atamalar
perisan olduk
Alıntı

Yorum ekle

Sayfamızda yer alan okur yorumları, kullanıcılarımızın kendi görüşleridir.
Okur yorumlarından Saglikcilar.org sorumlu tutulamaz.

Güvenlik kodu
Yenile

toolbar powered by www.mit3xxx.de

film izle film izle online film izle online film izle forum